۷ مهر ۱۳۹۱، ۱۳:۱۰

حجت الاسلام محمدی:

مراقب هجمه های فرهنگی دشمنان باشیم

مراقب هجمه های فرهنگی دشمنان باشیم

بندرگز - خبرگزاری مهر: امام جمعه بندرگز با گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: دشمن با تهاجم فرهنگی به جنگ ما آمده و باید مراقب این هچمه های فرهنگی باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مصطفی محمدی ظهر جمعه در خطبه های نماز جمعه بندرگز افزود: در این برهه، برخی افکار انحرافی را در قالب دین به خورد جوانان می هند و برخی بی حجابی را ترویج می کنند و برخی تفکر براندازی دارند که باید برابر تهاجمات بسیجی وار وارد میدان شویم.

وی اظهار داشت: این هجمه ها بسیار خطرناک است ولی بسیجان سرزنده و آماده مقابله با هر تهاجمی هستند و امروز این آمادگی جوانان ماست که آمریکا جرات نمی کند خواسته اسرائیل را در تهاجم به ایران برآورده کنده و به ایران چپ نگاه کند.

وی با گرامیداشت ولادت با سعادت امام رضا (ع) گفت:امام هشتم به ضامن آهو و قره العین مومنین معروف است که در 35 سالگی به امامت رسید و 20 سال امامت کرد و سرانجام در سن 55 سالگی به شهادت رسید.

امام جمعه بندرگز با اشاره به برگزاری جشن عاطفه ها، بر لزوم ترویج فرهنگ رضوی در بین مردم تاکید کرد.

حجت الاسلام محمدی  با اشاره به برگزاری یادواره های شهدا در شهرستان گفت: همه اینها پیمان مجدد با آرمانهای شهداست و شهیدانی  که دنیا را دادند و آخرت را خریدند.
 
وی یادآورشد: اگر بگوییم، شهید کوه است کم گفتیم، زیرا کوهها مثل پنبه حلاحی شده در قیامت می شوند و اگر بگوییم شهید، آفتاب است باز کم گفتیم زیرا در قیامت آفتاب خاموش می شود.

امام جمعه بندرگز اظهار داشت: اگر بگوییم شهید، ستاره است کم گفتیم زیرا در قیامت ستاره نابود می شود ولی مجاهد در راه خدا، رهبران بهشت هستند و شهیدان کسانی هستند که جز خداوند کسی مقام آنها را نمی داند.

وی با گرامیداشت، روز بزرگداشت شاعر بزرگ مولانا افزود: مثنوی معنوی بسان اقیانوس ژرف و عمیق است که کمتر غواصی توان وورد به عمق آن را دارد.

امام جمعه بندرگز با اشاره به هفته ناجا، خدمات و تلاشهای نیروی انتظامی در برقراری نظم و امنیت را ستود.
کد مطلب 1707040

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha